vrijdag 8 april 2005

Digitale ruzie

Sjonge jonge. Op dag drie (en eigenlijk al sinds gisteravond) hebben we ruzie, weblog en ik. De hoofdsite, zo noem ik hem maar, reageert niet zoals ik gewend ben en wil. In eerste instantie kan mijn computer de pagina niet eens vinden en als hij hem dan eindelijk toch per ongeluk gevonden heeft krijg ik een soort onderwaterscherm. Ik weet niet of dat ligt aan iets wat ik veranderd heb of dat er bijvoorbeeld gewoon aan de server wordt gewerkt. Kortom, een drama! ;-)

Vanmiddag kwam vriendin E. langs. E. en ik kletsen altijd vijf kwartier in een uur onder het genot van de nodige potten thee. Al onze vaste topics komen op tafel en voor alle wereldproblemen vinden we al kleppend een oplossing. Heel verhelderend altijd!

Ik zag dat er een comment was op het stukje van gisteren! Anonymous (dapper...) vroeg of Sjoerd dan geen baan had omdat hij gisteren vrij was. Tja Anonymous, het antwoord staat eigenlijk al in de zin hoor. GISTEREN was hij vrij. Vandaag moet hij weer gewoon werken.
Gelukkig heb ik een donkerbruin vermoeden wie mij hier loopt te fokken. En ja, van hem had ook ik niet anders verwacht! :-P

Geen opmerkingen: