woensdag 6 april 2005

Het begin...

En hier is hij dan, mijn weblog!

Waarom ik een weblog ben begonnen?
Omdat ik nogal vaak op andermans pagina's zit te lezen over hun wel en wee (hoezo nieuwsgierig?) vond ik het nu de hoogste tijd worden om zelf ook met de billen bloot te gaan. En ja, of anderen net zo nieuwsgierig zijn naar mijn leven als ik naar dat van hen? Dat maakt me niet zo veel uit! ;-)

Waarom ik zoveel op internet zit?
Onder andere om mijn spraytijd om te krijgen. Na in mijn eentje een solocompetitie Free Cell te hebben opgezet (wat inhoudt dat ik bij 1 met spelen ben begonnen en nog tot 1.000.000 door kan spelen...) is een weblog volschrijven wellicht een leuk alternatief?!

Waarom ik spray?
Omdat ik Cystic Fibrosis heb en daarvoor toch wel (alles bij elkaar) zo'n anderhalf uur per dag met verschillende cupjes en medicijnen in de weer ben. Sprayen is by far niet mijn grootste hobby en ik heb dan ook een hele poos gespijbeld, maar nu vond ik het de hoogste tijd worden om mezelf onder mijn kont te stampen en weer eens gewoon te gaan sprayen. Omdat ik vind (en met mij nog vele anderen!) dat dat veel beter is! Maar ja, iets vinden en iets doen, daar zit een hele wereld tussen...

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat is sprayen?

Koen zei

Hey Irene,

Kreeg van ennemerieke de link.
Goed initiatief!
Kan ik je nog een beetje in de gaten houden vanuit het Utrechtse stadje U.

Marlies zei

Dag lieverd,

Meteen zitten lezen na je aankondiging van de site. Wat kun jij leuk schrijven. Informatief en onderhoudend!Ik blijf het volgen.
Kus.