donderdag 7 april 2005

Lekker thuis tutten!

Vandaag bestaat mijn weblog al twee dagen! Niet dat we dat nou uitgebreid gaan vieren hoor, maar ik blijf me verbazen over het feit dat ik het zo leuk vind om aan dit geheel te klussen.
Gisteravond heb ik in mijn eentje een bezoekersteller erop weten te krijgen en met de hulp van Sjoerd staan er ook al twee websites gelinkt.
Vanmorgen heb ik de eerste bezoekersteller alweer vervangen door de - in mijn ogen - veel professionelere Nedstat.

Maar nu wat minder saaie berichten dan alleen dat technische geneuzel.
Sjoerd heeft vandaag lekker vrij en ik heb besloten om mezelf dan ook maar vrij te gunnen. Nou heb ik als huisvrouw/ homemanager natuurlijk de volledige vrijheid om mijn eigen tijd in te delen zoals ik dat zelf wil én deze naar mijn zin te benoemen. Zo noem ik de was doen werken in de textielbranche en is koken niet gewoon koken maar een uiting van creatief met culinair.
Dus ja, Sjoerd en ik hebben vandaag gezellig samen vrij!

Omdat het weer nogal wisselvallig is (van regen naar zon en weer terug) houden we ons voornamelijk op in ons kantoor. Als de zon schijnt, schijnt hij vol op de schuifpui, dus we zitten hier in een soort kas. Erg lekker! Rover geniet ook met volle teugen en ligt languit op zijn doek in de zon.
We rommelen wat in onze administraties, plegen hier en daar een telefoontje, beschuldigen elkaar van gelaten scheten terwijl Rover blijkt te liggen blazen (gadver, dat zoiets goors uit zo'n klein hondje kan komen!) en Sjoerd leest zich al wat in voor maandagavond, als hij uit mag rukken voor zijn bijbaan. Ik heb nog even contact gehad met iemand van BNN over een nieuwe te maken programma waar ze ook een (of meer) CF'er(s) voor zoeken.

1 opmerking:

Anoniem zei

Heeft die Sjoerd geen werk?