zaterdag 7 mei 2005

Ditjes en datjes

Gisteravond kregen we al een voorproefje van de Nationale Donoractie van SBS6 van aanstaande dinsdag, 10 mei.
CF-collega Sandy werd voor het programma Hart van Nederland geïnterviewd over het feit dat ze CF heeft en op de wachtlijst staat voor een longtransplantatie. Buiten het feit dat de achtergrondstem haar Sandra noemde en zei dat ze aan een alvleesklierziekte lijdt waardoor ze nieuwe longen nodig heeft, was het een aardig interview. Sandy kwam goed uit haar woorden en heeft er mooi voor gezorgd dat CF weer even in de media is geweest.

Verder heb ik vandaag weer vreselijke buikpijn gehad. Het was met recht Life Of Agony! :-S Mijn nieuwe pillen en ik moeten klaarblijkelijk echt nog even aan elkaar wennen... Ja, en ik moet ze in de eerste plaats natuurlijk al niet vergeten in te nemen. Wat gisteravond dus het geval was. Dom!

Voor de rest heb ik geen nieuws. Ik begin me alleen met de dag meer af te vragen waar al mijn lezers toch vandaan komen. De meeste mensen uit Nederland zijn nog wel te herleiden en de pageviews uit het Verenigd Koninkrijk kan ik ook verklaren (vriendinnen die bij een Brits bedrijf werken), maar waar de mensen uit de Verenigde Staten, Singapore, België, Duitsland, Portugal, Australië, Honkong, Brazilië en 'de rest' vandaan komen vind ik ronduit raadselachtig!

Geen opmerkingen: