zondag 15 mei 2005

Pinkpop, dag 2

Pre
Die hele lange, hele hete douche van gisteravond was lekkerrr!
Het stramheidsgehalte valt me nu dan ook in het geheel niet tegen. Ik voel me ongeveer een 6 op de Schaal van Brak (1 is topfit, 10 is rijp voor de sloop).
Vanavond meer...

Post
Het begin van de middag was nat, koud, kil en druilerig. Ter opwarming hebben we dus meteen maar allemaal lekkere dingen gekocht. Onze vaste hangplekken zijn de frietkraam (hoe Sjoerd "frietjes" uitspreekt is meesterlijk!), de pizzakraam (Danny denkt altijd heeeeeeel lang na over wat hij wil eten en komt uiteindelijk steeds weer uit bij een pizzaslice!) en de loempiakraam.
Tijdens het optreden van Beef (ik vond het leuker dan ik had verwacht) brak het definitief open. De regen stopte, het zonnetje liet zich steeds krachtiger zien en de eerste blote basten stelden zich ten toon. Dat was nou ook weer een beetje overdreven...

Gave optredens gezien vandaag joh! Het begon met Sick Of It All (hardcoreband uit New York) en het eindigde met de Heideroosjes (punkband uit Limburg) en The Prodigy (Britse danceact). Daar tussenin zat helaas niet zoveel. Maar die tijd heb ik nuttig kunnen besteden aan liggen en rusten. En mensen kijken natuurlijk! En wat lopen er gedrochten rond... Zo'n festival is altijd weer goed voor een egoboost van formaat! ;-)

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Waar blijft het vervolg?

de fossieltjes zei

Ha tutmuts
er zijn van die dagen dan zeg ik frmm en er zijn van die dagen dan zeg ik hiep,hiep. ik heb aan jouw mam beloofd dat ik woensdag een kaarsje opsteek.
houdoe en liefs
opa.
Van de tweede tutmuts
Gelezen in jouw fantastisch boek.Als ik jouw boek lees krijg ik weer moed om de dagen wat zonniger te bekjken.Dus gaan we met dit optimisme verder.De groeten aan Sjoerd en veel liefs van oma Tutmuts.
Bovenstaande berichten zijn origineel en ongecensureerd. Sterkte voor de komende dagen. We sturen jou onze positieve energie en tegelijkertijd een pakketje naar de verzekeringsarts om het leven eens van de zonnige kant te bekijken.
Liefs van Jan en tante Fossiel.