dinsdag 24 mei 2005

Toch weer een blèch-dagje?

Ik voel me vandaag nog steeds niet lekker. Mijn hoofd doet zeer, ik kan nou niet bepaald zeggen dat ik het warm heb terwijl iedereen hier in de straat met korte mouwen rondloopt (en dat zijn grotendeels bejaarden; ook niet de meest warmbloedige mensen...) en in de middag kwam diezelfde benauwdheid van gisteren weer opzetten.
Ra ra hoe kan dat?

In plaats van dat ik accepteer dat het gewoon zo is en ik me concentreer op mijn herstel, heb ik de rare gewoonte om de aanleiding van mijn miserabeliteit te gaan zoeken. Iets wat op zich al complete energieverspilling is, want ik weet als geen ander dat ik een eventueel gevonden oorzaak (bijvoorbeeld een feestje) in de toekomst toch niet zal aanwenden (afzeggen) om me daardoor beter te voelen (want dat voel ik me dan ook niet omdat ik dat feestje heb moeten missen!).

Wellicht is het de nasleep van de opgebouwde UWV-spanningen van de afgelopen tijd? Misschien ben ik gewoon een beetje oververmoeid geraakt door al dat gefeest? Of ligt het gewoon aan het feit dat ik ongesteld ben? Laten we het maar op een combinatie van al deze factoren houden. Heb ik déze rust in ieder geval weer gevonden!

Geen opmerkingen: