donderdag 12 mei 2005

Tutmuts!

Vandaag was ronduit klote. Heb er geen ander woord voor, sorry! Laat het feit dat ik 's morgens al overwoog om de gisteravond aangebroken fles wijn bij het ontbijt soldaat te maken een goede indicator zijn van mijn gemoedstoestand...

Ik voelde me (en was!) de vleesgeworden chagerijnigheid, hing weer tot in de eeuwigheid der eeuwen rond in mijn pyjama en kwam niet verder dan compleet doelloos gesurf op internet en wat troosteloze potjes FreeCell op de computer. Zelfs in mailen met Sjoerd had ik geen zin!

Eigenlijk had ik hier ook helemaal niet willen schrijven over dat het vandaag weer een bud-dag was. Normaal gesproken heb ik meestal schijt aan wat mensen over mij denken en van mij vinden. Maar inmiddels ben ik op het punt gekomen dat ik me een beetje voor mezelf begin te schamen. Omdat ik weet dat dit niet de Irène is die ik wil zijn en meestal ook niet ben, maar die ik wel al een week of wat aan het etaleren ben. En ik wil ook vooral niet zielig gevonden worden. Of slap, week, een watje en een tutmuts. Terwijl ik me zo momenteel wel voel. Maar wat ik het meest vooral helemaal niet wil is hier nog over nadenken, schrijven en mijn leven door laten beïnvloeden.
Maar dit ís momenteel een vrij bepalend deel van mijn leven en in de introductie zeg ik dat ik op dit weblog schrijf over alles wat ik meemaak, doe en laat.
Dus ja Irène, kiezen op elkaar en schrijven maar.

Gelukkig verliep de avond al een stuk vrolijker.
We aten pasta, dronken de wijn die ik de hele dag heb kunnen laten staan (;-)), keken eerst een feel good movie en pikten het staartje mee van Jensen!. Als je daar ook niet vrolijk van wordt...

1 opmerking:

Anoniem zei

en vergeet niet dat Rover nog met iemand getongd heeft!