zaterdag 21 mei 2005

Volleyfeestjes

Het volleybalseizoen wordt traditiegetrouw afgesloten met een feestavond. En als er teams kampioen zijn geworden, worden die tijdens deze avond gehuldigd. Dit jaar zijn er 4 teams kampioen geworden en het damesteam, dat als tweede eindigde in de competitie, promoveert toch naar een hogere klasse door de gewonnen P/D-wedstrijden. We kunnen dus wel stellen dat het afgelopen seizoen erg vruchtbaar en succesvol was. Tijd voor een feestje!

Volleyfeestjes worden veelvuldig gehouden en verlopen doorgaans op een vrij identieke manier. Je ziet altijd dezelfde mensen, de drank vloeit immer rijkelijk en zodra Meatloaf wordt gedraaid met zijn eeuwige Paradise By The Dashboard Light, is een deel van de menigte echt niet meer te houwen en gaan de voetjes steevst stevig van de vloer. Zo ook vanavond. Voor Sjoerd zijn die feestjes vaak een moetje, maar gesteund door bier en met de juiste aanwezige mensen om mee te ouwehoeren en te lachen, valt het achteraf meestal mee. Zo ook vanavond.

Hilarisch hoogtepunt van dit volleyfeestje was de koprol van V. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van 2003 deed hij die move, zomaar uit het niets!, voor het eerst. En na niet eens zo heel lang aandringen, ging hij vanavond op herhaling. Stel je voor: een volwassen kerel (categorie 50+) die de koprol maakt! En niet 1 keer, nee ontelbaar veel keren. Op een gegeven moment zelfs over 4 andere op de grond liggende mensen heen! Briljant!
Een waardigere afsluiting van het seizoen had ik me echt niet voor kunnen stellen...

Geen opmerkingen: