zondag 5 juni 2005

Als de drank is in de vrouw

Zo raar...
Als ik alcoholische dranken in mij heb, weet ik plotseling moeiteloos allerlei onderwerpen te verzinnen waarover ik kan webloggen. Hoe meer drank, hoe beter! De verhaalideeën fladderen als jonge, ongeduldige vogeltjes door mijn benevelde hoofd en de in rap tempo geformuleerde, schier briljante volzinnen lijken over elkaar heen te buitelen van enthousiasme.
Het jammere eraan is dat op zulke momenten de computer óf buiten handbereik is óf uitstaat en ik mijzelf in een té miserabele staat van welzijn bevind om het ding aan de praat te krijgen. Laat staan om te webloggen!

Ja, en de volgende ochtend zijn al die fantastische verhaallijnen, stuk voor stuk prachtig geformuleerde zinsnedes en spitsvondige woordgrapjes dus weggevlogen. Of mee weggespoeld met de afgestorven hersencellen waarin ze zaten. Zo jammer!

Tijdens de volgende rosésessie toch maar eens de computer aan laten staan...

1 opmerking:

Pascale de Jong zei

Hoi Irene,
Mooi weblog heb hij, en leuk om te lezen wat jij zoal doet. Ik zal wel vaker je weblog gaan lezen.
Dat verhaal van die apotheek is heel herkenbaar en super irritant dat ze tegenwoordig de prijs van het medicijn op het etiket zetten. Ik ging laatst 2 dozen Tobi halen dat ik spray en dat kostte 5270 euro. Dan heb ik het niet eens over de rest van alle medicijnen. We zijn gewoon duur en blijven het ook. Ik bestel al mijn medicijnen bij mijn longarts want mijn huisarts en zijn assistenten zijn ook nogal sukkels en dan bestel ik het leiver gelijk goed.
Groetjes van Pascale de Jong.