vrijdag 24 juni 2005

Inhaalslag

Zo, helemaal bij met mijn schrijverij!
Dan kan ik nu toch zeker weer met een gerust hart in mijn badje gaan liggen poedelen hè? ;-)
Oh nee, ik móet nog een bruiloftscadeau in elkaar knutselen voor morgen. En dat kan niet in bad.

2 opmerkingen:

esmé zei

heey trutje, ik wist helemaal niet van het bestaan van deze site af!!!! kom ik daar nu 2 uur snachts dus achter in een afgelegen kamertje in t zkhs. maar goed ik vergeef je. hoogstwaarschijnlijk hoeft dat ze;fs niet eens omdat je het me waarschijnlijk best eens verteld hebt maar ik t weer eens niet onthouden heb met mn kop als een vergiet., maar goed.oow hoooww gefeliciteerd met sjoerdd!!!!! enne vond t echt super tof je weer eens gezien te hebben op t gave geweldige cfbd! je zag er goed uit:D nou nu wor ik eindelijk moe, dus ik ga denk ik maar eens doei doei dikke kuz van esmé

Marcia zei

Heeeey Irene!! (sorry,ik weet niet hoe 't streepje op de 'e' moet:S).
Sorry dat ik nu pas op je site wat achterlaat, maar ik moet ook eerlijk zeggen dat ik er na CFBD nog niet heb gekeken..:$ M'n internet was thuis stuk, dus als ik ergens anders ging, moest ik vlugvlug.
Maar goed, natuurlijk alle verslagen gelezen, en ik ben het heeelemaal met je eens, dat ultieme kippevel en verliefdheidsgevoel op het podium (en natuurlijk daarbuiten;)). GEWELDIG!! Het was echt fantastisch, dat moest ik nog even zeggen.
Lekker geprikt trouwens joh..:S Ik had laatst ook helemaal n blauwe arm van t prikken, terwijl 't wel goed was gegaan.
Maar goed..nog GEFELICITEERD met Sjoerd!! Sorry, beetje laat.
Maar goed..spreek je gauw he Zus!;)
Doeiiii!!!
Kusje van je Kleine Zusje