zaterdag 11 juni 2005

Kaatje's bachelorettedag

Met zoveel bruiloften in onze omgeving zijn we er onderhand specialisten in geworden: het in stijl vieren van de onvermijdelijke vrijgezellenfeesten!
Maar die van vandaag vond ik toch wat specialer dan alle andere party's hiervoor. Misschien omdat het dit keer het feestje van een vriendin van 'mijn kant' betrof. Of omdat het gewoon maar één dag duurde en waarbij de jongens en de meisjes 's avonds samen kwamen om de dag gezamenlijk stappend af te sluiten (in tegenstelling tot de ergernis opwekkende, overdadige en strikt seksegescheiden weekenden die we eerder hebben beleefd)?

De vrijgezellen werden beurtelings van huis ontvoerd met smoezen waar de honden geen brood van lusten. De een moest mee naar een oma om aldaar t.v.-zenders te installeren. Tegen de ander werd glashard gezegd dat het wel geprobeerd was om een vrijgezellenfeest te organiseren, maar dat het helaas niet gelukt was. The bachelors were not amused!
De verrassing was dan ook groot toen de meisjes hun middag bleken te vullen met onvervalst High Tea-en in een idylisch prieeltje in het Utrechtse Lepelenburgpark en een workshop handlezen.
De jongens hebben eerst Spaanse Tapashapjes genuttigd en daarna 2 uur op een saxofoon getoeterd. Iets wat voor de bachelor in kwestie met zijn nieuw verworven longen natuurlijk een eitje was!

Onze avonddis nuttigden we in separate tentjes die evenwel in dezelfde Utrechtse steeg waren gesitueerd. Op de heenweg mochten de groepen elkaar absoluut niet tegenkomen, maar op de terugweg was het juist de bedoeling dat we elkaar 'per ongeluk' tegen het lijf liepen. Om de avond vervolgens samen dansend tot een einde te brengen. Gelukkig verliep alles volgens plan. Maar dat had ook niet anders gekund, gezien de strak geregisseerde programma's!

@ri en Kaat hebben de hele dag volop genoten. Ja, en wij dan natuurlijk ook!

1 opmerking:

Anoniem zei

Het vrijgezellenfessie was zo supertof!!!
Waanzinnige, lieve, grappige cadeaus, heerlijke hapjes bij de high tea, een hele interessante sessie met de handlezeres (gelachen joh!) en een supergezellig etentje. Ondanks alle genante anekdotes uit mijn leven (!) die over tafel gingen heb ik me kostelijk geamuseerd. En toen... Stappen in Aus der Reihe Derrick. Dank je, lieve Ireneke!