donderdag 16 juni 2005

Onverwachte doorbraak?

Een poosje geleden complimenteerde een van mijn tantes mij met mijn weblog. Ze vond mijn stukjes erg onderhoudend. Altijd leuk om te horen!
Ze opperde zelfs dat het misschien een idee was om een wekelijkse column in een krant of tijdschrijft te schrijven. Haar zoon had dat ook een tijdje gedaan en had er een aardig eurocentje mee bijverdiend. Ietwat verlegen hoorde ik haar voorstel aan. Nee, toch maar niet.

Maar gisteren brak mijn klomp.
Ik kreeg een wel heel bijzonder comment op een van mijn weblogjes:

Beste Irene,

Ik ben een prmedewerker bij eBay/marktplaats Nederland. Wij zijn momenteel op zoek naar gebruikers van de site die leuke verhalen te vertellen hebben over hun ervaringen op Marktplaats. Uw stukje "handelsgeest" op uw blog vonden wij erg leuk. Zou u geinteresseerd zijn in een samenwerking met ons? Meer informatie kan ik u geven als ik contactgegevens van u heb. U kunt mij emailen: leonie.zijlstra@ebay.com
Met vriendelijke groet, Leonie Zijlstra


Jeetje... Da's leuk!
In de eerste plaats dat iemand anders dan mijn familie en/ of vrienden mijn weblog weet te vinden, in de tweede plaats dat het gelezen wordt en last but not least mijn pennenvruchten ook nog leuk gevonden worden.
In een kort mailtje liet ik Leonie weten dat ze me wel eens mocht bellen. Afzeggen kan altijd nog, nietwaar?!

En vanmiddag belde ze dus, eBay-Leonie!
Ze vertelde me dat zij opzoek was naar mensen die (goede) ervaringen hadden met Marktplaats en daarover hadden geschreven. Die geschreven stukjes konden dan worden gebruikt als promotiemateriaal voor bijvoorbeeld bedrijven die niet weten wat je zoal met Marktplaats kunt doen. En of mijn stukje dus eventueel als promotiemateriaal zou mogen dienen.
Ik was helemaal beduusd. Dát leek me wel erg leuk!
Maar in mijn beduusdheid ben ik glad vergeten te vragen of dat ook nog iets op zou leveren... Stom! Ik denk dat mijn handelsgeest net even lag te slapen, dromen over de schrijfsterfee!

Geen opmerkingen: