maandag 4 juli 2005

Aan de G(h)an(g)(di)?

Ik ben niet helemaal fit vandaag.
Sinds een week of twee ben ik behoorlijk aan het hoesten. Wat als een irritante kriebelkuch begon klinkt inmiddels indrukwekkend vast, veel en vies (oftewel: 'Hij smaakt zoals hij kraakt!'). En dat begint zijn tol nu een beetje te eisen geloof ik.
Overmorgen moet ik op controle bij de longarts. Zul je net zien dat ik er die ochtend met moeite een kwakkie uit weet te persen om op kweek te laten zetten, op het stethoscopisch moment suprème brandschoon klink en weer op weg naar huis in de auto alles loskomt. :-S

Ook mijn buikske is al een paar dagen van slag en om een dreigende darmverstopping voor te zijn, heb ik vandaag maar eens lekker van de laxantia gesnoept. Beter voorkomen dan genezen, nietwaar?

Mijn bezigheden op deze meer dan natte dag bleven dan ook beperkt tot hier en daar wat liggen, een tukkie doen, een beetje lezen en nog maar wat computeren.
Niet bijzonder inspirerend allemaal dus. Gelukkig dat ik geen Ghandi ben!
We should be ashamed of resting or having a square meal so long as there are able-bodied man or woman without work or food.
Maar ook gelukkig dat ik van Ghandi mág rusten. Goeie man, die Ghandi.

2 opmerkingen:

Marcia zei

Niet inspirerend?? Nou, das lekker dan. Heb ik voor niks de hele tijd met je zitten msnen;)
"Er was een donder, een bliksem, een slag, Toen Ik Je Zag"... Hahaaa! Sorry hoor..:$
Maar in ieder geval..ik zag je inderdaad flink hoesten daar achter die cam..:S Maar ja, zal je idd net zien dat alles keurig netjes is als je bij de arts bent, en net als je de kamer uitloopt..begint t allemaal lekker te rommelen:S En hij maar denken dat 't zo goed met je gaat;)
Ik ken het...
Succes Iren!! Ik zal aan je denken;)
Kus,
je kleine Zus

Tamara zei

Goh bij mij is t altijd andersom, Voel ik me lekker de hele tijd, en als ik dan naar de dok moet ben ik heel benauwd en moet ik constant hoesten. Is dat gek of niet?
MAarrr Iréneke beterschapjes, net zoals mars zag ik je ook hoesten (miss was het dezelfde hoest Mars?;))

liefs Tamara