zondag 10 juli 2005

Bijna niksie

Meestal doe ik het nooit. Omdat ik weet hoe het dan gaat. Hoe ik me voel, lig te ergeren, pulken, trekken. Dan ben ik het gewoon vóór en ruil ik hem voor een slaapvriendelijker en meer comfortabel exemplaar.

Maar gisteravond niet. Ik dacht bij mezelf "Laat ik het nog een keer proberen, dit is zo'n zachte, dat gaat misschien wel." Misschien kwam het ook doordat ik gewoon te moe was om hem te verwisselen. En als je maar moe genoeg bent val je ook meteen in slaap en ga je je ook niet liggen ergeren.
Toch wel. Het irritante ding zat zó vevelend. Ik lag me te ergeren, pulken en trekken. Waardoor ik niet kon slapen. En ik was nog wel zo moe...
Tot overmaat van ramp kreeg ik om half vier een dijk van een hypo - kwam natuurlijk ook door dat ding! - en kon ik eruit voor a midnight snack. Hij zat natuurlijk nog steeds verkeerd toen ik weer in bed lag en dus lag ik weer een hele poos te woelen, ergeren, pulken en trekken. Maar nog steeds kwam het niet in me op om die ellendeling te verwijderen.

Nadat ik vanmorgen om half negen wéér gewekt werd door een hypo en een wel erg vroeg zondagmorgenontbijtje heb moeten nuttigen, was ik het zat genoeg om het licht te zien.
Ik pelde eerst mijn pyjamabroek van me af en wurmde me vervolgens uit mijn bijna niksie. Een handreiking naar mijn nachtkastje was voldoende om zo'n heerlijke, zachte, strakke boxershort mét pijpjes om mijn blote billen te hullen en eindelijke in een diepe slaap te geraken...

En nou doe ik het dus ook echt nooit meer: ik slaap nooit meer in een string!

2 opmerkingen:

Joost zei

Ha Irenè,
Om oma de voordelen van de computger te laten zien maar even jou site opgezocht. Enige censuur heb ik maar aangebracht door haar de volgende bladzijde maar te laten lezen en te laten reageren.
groetjes Joost

Marsss zei

Irene!!!!
Hier ben ik dan, je kleine zus; vanuit Tenerife! Op dit moment dito in een boxer;) En ik moet zeggen; het zit verdomde goed!
Mis je me al een beetje daar achter de cam??
Jammer dat je nu niet op msn bent! Heb je nog wel gesmst, heb je dat gezien? Is alleen van mn oude nummer, dus moet je niet op reageren, want heb alleen mijn eigen nummer bij me!
Nou..ik moet er vandoor..!!
He Doei he!!!
Dikke Kus,
Mars
PS. Je bent geen Dramaqueen!! Zo´n minder dagje mag best!
xxxx