maandag 25 juli 2005

Marstime!

Vandaag krijgen we Marcia voor een paar dagen te logeren. Mars en ik kennen elkaar uit 'de scene' en blijken bizar veel overeenkomsten te hebben. Het leek ons een alleraardigst experiment om die gelijkenissen eens onder de loep te nemen. En wat is daar geschikter voor dan een paar dagen onder hetzelfde dak verblijven?!Van te breken ijs is in het geheel geen sprake en binnen no time tetteren we elkaar de oren van het hoofd.
Als Sjoerd zich om 17:30 uur bij ons voegt is het voor hem nog even wat onwennig, maar al ras is van zijn ongemak ook geen spoortje meer te bekennen. We zitten tot diep in de nacht aan de rosé en doen verwoede pogingen om in enkele uren tijd de afgelopen 20 jaren aan elkaar bij te praten.Om 2:30 uur gaat dan toch het licht uit en strijken we allen neer op ons zacht roepende bed. Tot Sjoerd en ik een enorme bonk horen... Mars blijkt uit haar bed te zijn gevallen!

3 opmerkingen:

El zei

Have fun daar!

xx Ellen

Anoniem zei

Ireneke beter laat dan nooit,gefeliciteerd ,komt uit het uiterste puntje van zuid limburg.lees je site al vanaf jan 2005.groetjes

Tamara M. zei

Haha is t lekker de Mars:P Geniet maar lekker hoor met zn tweetjes!! -x- Tamara