donderdag 21 juli 2005

Nieuws van het UWV...

Mijn verjaardagspost stroomt al sinds een week druppelsgewijs binnen. Leuk! Vandaag vond ik naast weer een stapeltje kaartje zelfs een heus cadeau in mijn brievenbusje. Wat een jolijt.

Toch was mijn verse verjaardagspost vanmorgen helaas zwaar onderschikt aan die ene oh zo gevreesde envelop met het overbekende blauwe logo. Waar het vorige week nog vals alarm betrof kon ik er vandaag niet meer aan ontkomen... Ik heb een oproep gekregen voor een gesprek met de arbeidsdeskundige! Donderdag 28 juli om 14:00 uur gaat het er dus om spannen. Dan zal bekeken worden in welke mate het knappe hoofd mij geschikt acht voor het uitvoeren arbeid.

Naast een hoop gezelligheid, bezoek, cadeaus en gezondheid is mijn allergrootste verjaardagswens dit jaar een portie herbeoordelingsgeluk waar je u tegen zegt. En voor degene die mijn arbeidsongeschiktheid moet gaan beoordelen wens ik ook meteen een hele hoop wijsheid.

Ik ben in ieder geval heel blij dat de oproep vandaag bij de post zat en niet morgen, op mijn verjaardag. Maar dat is dan ook het enige positieve, want voor de rest heb ik er een heel slecht gevoel bij. Het is een enorme tegenvaller en ik zit alweer de ogen uit mijn hoofd te huilen.

2 opmerkingen:

Sjoerd zei

"En ik fluister lieve woorden
En ik kus je tranen weg
Ik vertel je van de liefde
Geloof me als ik zeg
Dat alles goed is"

Mars zei

Ahh wat lief van je Sjoerd!
Irene, sterkte, en ik denk ook dat het goedkomt..en anders zijn ze wel heel dom:S
Kus!