woensdag 27 juli 2005

Risky day

Om nog maar eens een voordeel van lotgenotencontact te noemen: je kunt je blindelings in elkaars gemoedstoestand inleven en hoeft je daar ook niet voor te verontschuldigen of het te verbloemen.
Na ons winkeluitje van gisteren voelen we ons vandaag apengaar. De plotseling uit de kast gekomen zon doet nog een extra duit in het vermoeidheidszakje en verder dan een rondje dorp met Rover komen we dan ook niet. Sjoerd doet loyaal mee en als drie bejaarde pantoffeldiertjes hangen we totaal geradbraakt op de bank. De een buikpijn, de ander hoofdpijn en de derde gewoon lui. Na een dutje van Sjoerd en een filmpje voor Mars et moi besluiten we de middag up te spicen met een spelletje Risk!

Ondanks dat Mars nog nooit heeft geriskt, hakt ze ons tijdens het eerste potje genadeloos in de pan. Met haar 'strijdlustige blik' dobbelt ze dat het een aard heeft en pikt het ene land na het andere van ons in. Of was het beginnersgeluk?
Onderwijl maken we een hoop foto's en filpmjes en piesen we in onze broeken van het lachen. We zijn weer helemaal wakker!
Risken maakt hongerig en om onze magen te stillen begeven we ons in de avond naar een leuk eettentje in de stad. Omdat het inmiddels weer is gaan miezeren vervalt de optie van het stadsstrand, maar gelukkig is het binnen ook goed toeven. We zijn de hele dag al zo giebelig als een gibbon en er is dan ook niet veel meer voor nodig om tijdens het horen van 'The Lion Sleeps Tonight' in een spontaan en totaal schaamteloos duet uit te barsten. Als de wiedeweerga neemt Sjoerd de camera ter hand en filmt hij onze semi-idolsauditie. Waar moet dat heen?

2 opmerkingen:

Mars zei

Wat een leuk verhaaltje Iren, en ehm..dat was absoluut geen beginnersgeluk hoor, geloof mij maar;-)
Ik zit nog steeds ontzettend na te genieten van onze bijna-mid-week!! Het was echt GEWELDIG! Eindelijk kan ik dan weer op internet, maar ik vrees dat een verhaaltje op m'n weblog er vandaag niet in zit. Het is namelijk al middernacht en echt relaxed ben ik natuurlijk niet.
Ik hoop dat jij en Sjoerd het heerlijk hebben met jullie 7-gangen gebeuren;)
En het mid-weekje doen we gauw over he!! Leuk trouwens, al die foot's!!
Dikke Zoen (ook voor Sjoerd en Rover)
Marske;-)

Bob zei

Klinkt erg lollig jullie risk avontuur en de rest trouwens ook... Leuke woordspeling van dat Risky avontuur, grootste risk zat m er waarschijnlijk in dat jullie elkaar zouden besmetten:) Nu hopen dat de dag van morgen voor Esme veel goeds brengt.

Bob.