zaterdag 9 juli 2005

Uit-je-dip tip

In het verleden behaalde rendementen bieden meestal geen garantie voor de toekomst. Maar er is één uitzondering die deze regel bevestigt: woest winkelen tegen dramatische dipjes. Succes altijd gegarandeerd! Tel daar de momenteel losgebarsten zomeruitverkoop bij op en zie daar: Irèneke is weer vrolijk!

We zijn dan ook bruut te keer gegaan in de stad. Zo bruut, dat we na drie uur de parkeerschijf moesten gaan bijdraaien, omdat we nog lang niet klaar waren met het scoren van koopjes! Konden we meteen de eerste lading tassen achterin de kofferbak dumpen.

Bovendien rustte er vandaag de zware taak van het uitzoeken van een verjaardagscadeau op mijn schouders. In het geheel ook niet bepaald verkeerd! Zou je denken. Probleem is namelijk dat ik dit jaar, compleet in tegenstelling tot alle reeds gevierde verjaardagen, ab-so-luut niet weet wat ik graag wil krijgen. Van Sjoerd dan. Ouders en schoonouders is makkelijk: doe maar geld (bij deze! ;-)). Dan kan ik alles op een hoop gooien en daar zelf iets leuks voor uitzoeken. Maar geld aan Sjoerd vragen en van Sjoerd krijgen lijkt me niks. Ik heb alleen dus niks kunnen vinden waarvan ik zei "ja!". Dus er zit maar één ding op: tot 22 juli zo vaak mogelijk naar de stad in de hoop dat ene, ultieme cadeau te vinden...

Iemand nog suggesties?

1 opmerking:

Anoniem zei

Ga samen een dagje uit, laat Sjoerd betalen en een lekker eethuisje uitzoeken. Geniet zo samen van jouw verjaardag. Andere optie: een string voor Rover.

@