zondag 14 augustus 2005

Booch?

Nee, voor mij toch maar geen gratis Booch? festival in Heerlen vandaag. Erg jammer van Krezip en nog een keer Racoon, maar mijn huidige fysieke gesteldheid dwingt mij tot het nemen van veel rust.
Mijn buik ligt compleet in puin en bij de gedachte aan slenteren en lang staan, verzuren mijn benen acuut en zakken vervolgens als zielige plumpuddinkjes in elkaar. Bovendien zit er nog steeds een uiterst merkwaardige en allerminst prettige pieptoon in mijn oren die bij blootstelling aan nóg meer decibellen van chronische aard dreigt te worden. En op nóg een chronische aandoening zit ik natuurlijk alles behalve te wachten! ;-)

Sjoerd is er vanavond wel naar toe, samen met Pinkpopcollega's Danny en Mischa. Ook leuk toch, zo'n 'mannen onder mekaar'-uitje?!
Bovendien geeft dit mij mooi de gelegenheid om vanavond eens te kijken of ik chocola kan maken van wat die koekenbakker van De Mol allemaal bedacht heeft. Als je goed bent voor zo'n slordige twee miljard (!) zijn de verwachtingen bij mij in elk geval erg hoog gespannen!

Geen opmerkingen: