woensdag 10 augustus 2005

Chillburg

Vanmiddag naar Tilburg. Niet naar de Hooligans, wel naar mijn alleroudste vriendinnetje A. Haar ken ik al vanaf 2 Havo, ze is dus geen 93!
Lekker chillen; beetje bijbeppen, wat winkelen en vooral veel lachen.
-------------------------------------------------------------------------------------
Dat ging maar net goed vanmiddag, daar op die vreselijke randweg bij Eindhoven. Het scheelde slechts een haartje van een kale neger of ik had in het hiernamaals met een weblog kunnen beginnen... Irèneke's hemel ofzo.

Tijdens het invoegen van de middenbaan naar de linkerbaan werd ik van links gehinderd door een stomme slakkige sukkel waardoor ik niet op tijd naar de linkerbaan kon en van rechts werd ik middels een bijna-duwtje in de goede richting wel even naar de linkerbaan geholpen door een of andere Mercedes-aso. Vervaarlijk slingerde ik mij een weg tussen al het omringende verkeer en als door een wonder ben ik niet als een sardientje in een blikje geplet tussen mijn medeweggebruikers. Mooi dat ik ze allebei mijn middelvinger heb gegeven, toen mijn bloed weer begon te stromen en bij mijn vingers was aangekomen!

Eenmaal aangekomen op de plaats van bestemming was het dus met recht even chillen geblazen!

3 opmerkingen:

Marsepulami zei

Haha;) Grapje van in de auto, weet je nog. Toen we het over m'n 'oudste' vriendin had.
Maar goed.. was het leuk in Chillburg?? Ik ben weer back home trouwens. Moe... (maar voldaan;))
Kus,
Pulami

Marsepulami zei

Irentje toch!!! Zou het gezellig vinden als je nog n tijdje hier bleef, ipv het hiernamaals!;) Al vind ik 'm wel origineel bedacht, je 'nieuwe' weblog naam. Maar die bewaar je nog maar ff!!
Getsss wat vervelend. Maar gelukkig niet als n sardientje geeindigd! Oftewel; "gesandwiched". Maar daar hebben we Sjoerd dan ook voor, is 't niet?;)
Kus, voor jullie allebei
Mars

Anoniem zei

Ha Irene,

Het was wel echt onwijs gezellig vorige week,ondanks de snelwegescapes!

Kuzzz A