dinsdag 23 augustus 2005

Computer Woman

Al een behoorlijk poosje draag ik de bijnaam Computer Woman. Te pas en te onpas word ik toegezongen op een zelf verzonnen melodietje en schalt de tekst 'Computer Woman, Computer Woman!' hier luid en duidelijk door de hut. Vaak vind ik dat wel grappig, soms ook helemaal niet.
Sjoerd vond het nodig mij deze titel te geven, gezien de vele uurtjes die ik achter onze computer doorbreng. Sinds ik met het bijhouden van mijn weblog ben gestart, ben ik 's avonds nog vaker in ons kantoor te vinden, terwijl manlief voor de televisie of met een boekje op de bank hangt.

Toch lijkt daar verandering in te zijn gekomen! Ook Sjoerd vertoont nu alle kenmerken en symptomen van een definitieve besmetting met het bouw-je-eigen-website virus. De eerder op mijn weblog gelinkte en eerst nog wat klungelig ogende en weinig serieuze website 'Samen hè?' heeft een complete metamorfose ondergaan. Nieuwe naam, nieuw jasje, nieuwe inhoud. Neem maar snel eens een kijkje op PemO Communication.
Rain makes you do crazy things... Fanta alom! ;-)

Voortaan ga ik dus niet meer in mijn eentje door het leven als Computer Woman, maar heb ik een heuse Computer Man aan mijn zijde. Gezellig!

1 opmerking:

A. Perissinotto zei

Dear mr. Sjoerd and mrs. Irène,

We've noticed that you've named your company "Pemo". Our company is also called Pemo. We manufacture pumps and plants for special applications. Our companyname is trademark registered. Please contact us as soon as possible. You can contact us by mail: peris@pemo.com.

Yours sincerely,

mr. A. Perissinotto
member of the general board of Pemo Pompe Italy