vrijdag 5 augustus 2005

'n Rosétje op Esmétje!

Vandaag kwam het er allemaal een beetje uit. De drukte van de afgelopen tijd en de spanning rond het welzijn van Esmé. Ik had het de hele dag ijskoud, ook al lag ik met mijn dekbed tot over mijn oren opgetrokken in bed. Het was gewoon het ouderwetse lamlendige het-lijkt-alsof-er-mieren-door-mijn-lijf-lopen gevoel.

Waar we geen van allen meer op hadden gerekend was dat Esmé vandaag alsnog geopereerd zou worden. Toch belde Mars om 14:30 uur met de boodschap dat Esmé binnen niet al te lange tijd onder het mes zou gaan om de risicovolle hartcatheterisatie te ondergaan. Nu was het dus echt erop of eronder.
Om de spanning wat de baas te blijven ben ik lekker lang en heet gaan douchen. Mijn tot op het bot verkleumde lijf genoot van deze natte weldaad en langzaam maar zeker begon ik me weer een beetje mens te voelen. En toen, om 16:00 uur, belde Mars alweer. Met het goede nieuws dat de ingreep geslaagd was en Esmé weer op haar kamer lag. So, miracles do exist...

De vraag blijft nu of de ingreep geholpen heeft en Esmé's rechterlong weer beter doorbloed gaat worden. En of er nu wel of geen sprake is van chronische afstoting, want dat blijkt toch ook nog niet helemaal duidelijk te zijn.
Kortom, het blijft nog wel even spannend, maar deze hindernis is in ieder geval met goed resultaat genomen.
Daar durf ik vanavond dus best een glaasje rosé op te drinken. En heel misschien gaan daar mijn 'mieren' en hoofdpijn ook wel van weg?

4 opmerkingen:

Mars zei

En je weet zeker dat die intense koudheid niets te maken had met het feit dat je niet aangekleed, maar POEDELNAAKT onder de dekens lag?
Of heb ik nu 'n geheimpje verklapt..?:$

Anoniem zei

hi hi, mars.
Tja irene, comment?
kus Elke

Mars zei

Hahaaaaaa! Ik wacht met smart..

Bob zei

haha lekker bezig Marcia. En Irène, verbaast me niet dat je hier niet op reageert... Hoofdpijn al wat minder geworden? Ik begin steeds meer aan Euro Disney weer te denken, heb er veel zin in en nu ook weer vertrouwen dat het allemaal door kan gaan! Ben net paar uur bezig geweest met verhaal over mijn vakatie op Curaçao en vooral om de foto's er fatsoenlijk op te krijgen, ze vallen steeds op de verkeeerde plaats. Pas na heel lang puzzelen lukt het een beetje zoalsik wil. Heb jij nog tips?

Groeten, Bob.