donderdag 25 augustus 2005

Pemo Pompe Italy

Even leek het erop dat Sjoerd's nieuwe en verbeterde website - mét zijn met zorg gecreërde, uiterst creatieve logo - binnen 48 uur na lancering alweer uit de lucht zou moeten worden gehaald. Wat was het geval?
Gisteren kreeg ik een comment op mijn stukje van eergisteren van ene meneer A. Perissinotto uit Italië.

Dear mr. Sjoerd and mrs. Irène,
We've noticed that you've named your company "Pemo". Our company is also called Pemo. We manufacture pumps and plants for special applications. Our companyname is trademark registered. Please contact us as soon as possible. You can contact us by mail: peris@pemo.com.
Yours sincerely,
mr. A. Perissinotto
member of the general board of Pemo Pompe Italy


Hij wist mij te vertellen dat zijn bedrijf ook Pemo heet en dat deze naam (alsook het merk) geregistreerd staat als merknaam. En of ik even heel snel contact met hem op wilde nemen! Jeetje, dacht ik ietwat verschrikt.
Nadat ik hem had teruggemaild met het verhaal dat ons bedrijf volkomen fictief is en dat de hele website niet meer is dan een op een trieste, regenachtige zomerdag uit verveling geboren creatie, werd ik echter nóg verbaasder. Ene Enrico Perissinotto wist van toeten noch blazen en heeft nooit een comment op mijn weblog achtergelaten. Gaat natuurlijk ook wat moeilijk als je niet op de hoogte bent van het bestaan van onze websites. Nou moe!

Maar toen begonnen de kwartjes te vallen... Een Italiaans member of the general board heeft vast geen tijd om loze Nederlandse weblogs te lezen en zal daar al helemaal niet op reageren. Laat staan dat hij vreemde mensen met Dear mr. Sjoerd and mrs. Irène aanspreekt.
Een klein mailtje naar Sjoerd's vriend D. leerde al ras dat hij zich voor heeft gedaan als Alfredo Perissinotto en achter al deze internationale consternatie zat. Wat een grap!

Het was overigens leuk mailen met onze inmiddels tot amico gebombardeerde Enrico. Hij kon er ook wel om lachen! 't Blijft gezellig volk, die Italianen. Om over de Valkenburgers nog maar te zwijgen!

2 opmerkingen:

TH zei

lachen zeg

Anoniem zei

ha ha ha !!!!
da's een goeie,een echte instinker
Elke