zondag 7 augustus 2005

Prangende vragen

Vraag jij je ook wel eens af...

... waarom het '8x4 deodorant' heet, terwijl een dag maar 24 uren heeft?

... hoe we al die jaren met vaatwassertabletten zónder met in water oplosbare tabletfolie hebben kunnen functioneren?

... waarom je je op de funny's bij de hagelslag van Venz verheugt en teleurgesteld bent als er geen een op je boterham belandt, terwijl je ze eigenlijk niet eens lekker vindt?

... hoe je dat doorstreep- en krasgeluid dat je als laatste hoort bij de Hästensreclame (over bedden) moet interpreteren? Of is het toch een rochel? En wat dat er dan mee te maken heeft?

... welke sadistiche, zieke geest die Schimpie-reclame bedacht heeft?

... of de Milkakoe en de ik-heb-nog-zo-gezegd-geen-bommetjekoe tegenwoordig in dezelfde gepensioneerde reclamekoeienwei rondkuieren?

... hoe het toch zou zijn afgelopen met Kapitein Iglo, de Linera-moeders, Cora van Mora, die enge Persil-clowns en Dr. Pepper?

5 opmerkingen:

Mars zei

Nouuuu dit is ook toevallig! Ik wilde namelijk net vragen hoe het met de funny's zat. Of je nog vaak prijs hebt;) Maar inderdaad, wat je zegt; je verheugt je er als een klein kind op, komen ze eruit (dat geeft wel een kick moet ik zeggen) en dan denk je; 'mwoah..'
Ach ja!

Bob zei

Die strijd en lol om die funnies kan ik me ook nog herinneren van een tijd terug bij mij op kantoor. En dan gefrustreerde (jong) volwassenen zien als ze er geen hebben, heerlijk. En ze zijn inderdaad niet te eten die dingen en toch wil iedereen ze dan op zijn brood:)

En Irène, ik bel je morgen nog even hoe het bij Esmé was vanmiddag, heb je al eerder vanavond gebeld maar je nam niet op. Morgen dus een nieuwe poging.

Tot morgen, Bob.

Judith zei

Ja

Anoniem zei

ireneke, heb je teveel tijd over!??!?
kus Elke

Ka zei

Ja, dezelfde vragen houden mij ook 's nachts uit de slaap.
En de vraag waarom het wel mogelijk is om met een ruimterobot op Mars te landen (de planeet Mars, niet de persoon), maar er nog geen mascara is uitgevonden die tegen de middag niet veranderd is in zwart poeder, wat te vinden is ónder het oog (waar het zich vermomt als zwarte kringen).