dinsdag 30 augustus 2005

Strandcomfort ten top!

Tijdens een strooptocht door ons gehuurde appartement ontdekte ik zomaar uit het niets twee in mijn ogen wel heel handige strandstoelen. Dolenthousiast riep ik dat Sjoerd toch echt even moest komen kijken naar mijn bijzondere vondst. Ietwat bedenkelijk op zijn hoofd krabbend keek hij op me neer, alwaar ik op de grond zat, kirrend tussen mijn nieuw verworven strandgadgets! Hij voelde de bui natuurlijk al aankomen... Sjoerd de Sjouwer kunnen wij het dragen? Nou en of!

De kekke stoeltjes bleken geen drol te wegen door het vederlichte materiaal waarvan ze waren gemaakt. Bruusk hief Sjoerd de twee zandfauteuils boven zijn hoofd en al ras verdween zijn zorgelijke gezichtsuitdrukking en kwam er de blik van onoverwinnelijke mannelijkheid voor in de plaats. Dát varkentje zou hij wel eens even wassen!

En dus sjouwden we die middag met nóg meer spullen naar onze inmiddels vaste plek op het Zeeuwse strand. Toen we eenmaal prinsheerlijk in onze groene tronen van het uitzicht zaten te genieten, was al het kleinburgerlijk zeulleed snel geleden en keken we elkaar voldaan aan. Het kost wat moeite maar dan héb je ook wat...

Geen opmerkingen: