maandag 19 september 2005

BNN, niet te houwe!

Yes, eindelijk weer eens wat leuks op tv!
Na een zomer lang afzien begint het nieuwe tv-seizoen zich langzaam maar zeker te vormen en nemen de herhalingen van herhalingen van herhalingen gestaag af.

Vanavond was het kaasje en vielen we met onze neusjes in de boter! Het BNN-avondje begon om 21:00 uur met de rentree van de drie snobbistische Bitches. Bitches is een dramaserie over drie verwende dochters van puissant rijke ouders. Hester, Sabine en Rachel weten niet beter dan dat alles in het leven hen komt aanwaaien.
In het vorig seizoen zagen we dat ze een auto-ongeluk veroorzaakten en zich schuldig maakten aan een 'hit & run'. Ze werden gearresteerd en kregen een taakstraf opgelegd.
En zo kwam het dat deze drie meiden, die niet eens weten wat het begrip 'werken' precies inhoudt, werden ingezet voor klusjes in bejaardentehuizen, instellingskeukens, plantsoenen en tal van andere plaatsen. De goed onderhouden nagels werden hier zwaar op de proef gesteld.

Dit jaar hebben ze hun taakstraf erop zitten en als het aan de drie diva's ligt, zijn ze voorlopig helemaal klaar met werken: wat een verschrikkelijke hobby! Ze hebben een prachtig loft betrokken in het hartje van Amsterdam, uiteraard op rekening van de pa's en ma's. Aan alle voorwaarden is voldaan; ze kunnen zich dus gaan uitleven in de jetset van Amsterdam en op pad met de juiste mensen, in de juiste kleren en op de juiste feestjes.
Alleen hebben de dames niet gerekend op hun ouders. Die steken de koppen bij elkaar en besluiten dat het tijd wordt dat de meisje eens zelfstandig worden. En dus bedenken ze een plan waardoor Hester, Sabine en Rachel voor het eerst echt op eigen benen moeten staan. En of de meiden dát aankunnen...

Bij Try Before You Die doen Katja, Bridget, Sophie, Eddy, Patrick, Kürt en Filemon allemaal dingen waarvan zij denken dat je die gedaan moét hebben voordat je sterft.
Zo zagen we Katja vanavond duiken met witte haaien, veroorzaakte Bridget haar eigen outdoor schuimparty, hing Sophie op verschillende locaties de hoer uit, schoot Eddy met een heuse leopardtank, zwom Patrick in de dode zee, scoorde Kürt voor een vol stadion een penalty en reed Filemon met zijn open cabrio door de wasstraat. Niet allemaal even groots en spannend, wel hoogst vermakelijk!

1 opmerking:

Bob zei

Hoi Irène,

Bitches is inderdaad een mooie serie... Knap hoe ze het allemaal voor elkaar verzonnen krijgen. Heb vorige serie grotendeels in het ziekenhuis gevolgd, was leuke afleiding van de sleur. Gisteren weer gekeken en erg gelachen. Filemon door de wasstraat in een cabrio ook erg komisch. Maar wat Patrick deed wil ik ook zo graag nog een keer doen, lijkt me zo idioot en heerlijk gevoel.

Groeten, Bob.

PS: heb je het bitches T-shirt al besteld dat je via www.bnn.nl kunt kopen?:)