vrijdag 2 september 2005

De verlossing

Na een heerlijke periode van vrijheid, vakantie en te veel leuke dingen doen moest het er toch een keer van komen: de post vakantiedip.

Tijdens ons weekje Cadzand kon ik al erg moeilijk naar het toilet. Ik voelde me veelal opgeblazen en verstopt en mijn gezellige, onmiskenbare, puntige CF-buik herbergde een hele hoop konijnenkeuteltjes en ook nog enkele ferme pingpongballen. Van de gewenste 'worst' (het zijn de dokter zijn woorden!) was geen spoor te bekennen.
Alle laxerende middeltjes, liters water en spartaanse methoden van 'dan maar een dag geen Creon dan komt het in ieder geval los' ten spijt, mijn stoelgang was in het geheel niet in orde.
Donderdagavond laat hebben we op weg naar huis onderweg even geMacd en die BigMac-zonder-Creon bleek uiteindelijk hét ultieme wondermiddel. Vandaag wist ik me eindelijk naar grotere hoogten te poepstralen en heb net niet het glazuur van de pot gescheten.

Erg jammer was wel dat we ons gezellig spelletjesavondje met W. en A. door mijn perverse poepperikelen af hebben moeten zeggen. Het Riskt per slot van rekening niet zo handig vanaf de toiletpot.

Geen opmerkingen: