zondag 4 september 2005

Nieuw seizoen

Onze laatste vakantiedag brachten we door in alle rust. We deden niet meer dan wat lezen, een beetje hangen, onze agenda's bijwerken, een begin maken met het bijwerken van mijn weblog en terugkijken op twee heerlijke weken.
Maar we kijken vooral ook erg uit naar het nieuwe seizoen!

Vanaf juni stond mijn leven vooral in het teken van de naderende zomer, de hoop op een stabiele gezondheidsperiode en alle leuke dingen die we wilden doen. Maar daarmee lag mijn hele dagritme totaal aan gort en vond ik het best moeilijk om bijvoorbeeld in mijn spraystramien te volharden. Waarmee ik mijn gezondheid toch weer enigszins aan het wankelen heb gebracht.
Gelukkig kan ik terugzien op een behoorlijk fitte zomer. Het merendeel van de tijd voelde ik me behoorlijk lekker en werd ik niet gehinderd door relevante beperkingen. Al helpt een longbloedinkje op z'n tijd wel om je in te laten zien dat je af en toe even een versnellinkje terug moet schakelen.

Toch ben ik nu ook wel weer blij dat het september is en daarmee het gewone ritme weer kan worden opgepakt. Want ik van mening dat de 3 R's (Rust, Reinheid, Regelmaat) niet alleen opgaan voor baby's, maar ook voor mensen met CF.

1 opmerking:

Anoniem zei

Heei leukje!

Was het niet rust, reinheid en regelmaat?
Lekker veel douchen is ook goed voor een mens. Tandenpoetsen, je spraycupje omspoelen, handhygiëne, blabla. En natuurlijk niet alleen fysiek schoon, maar ook rein van geest.

Dag dag! Kata