dinsdag 18 oktober 2005

Big Bekentenis

Ik kom er gewoon voor uit en ik schaam me er ook niet voor. Ik ga er iedere avond om 19:30 uur eens lekker voor zitten, zet hem op 10 en kijk ongegeneerd naar Big Brother!
Sjoerd vlucht dan linea recta naar de computer met als argument dat hij zoveel dommigheid niet trekt. Ach, dan heb ik de bank even lekker voor mezelf en Sjoerd de computer. ;-)

In mijn eentje zit ik me op te winden over het feit dat ik die Rob zo'n achterbakse kwast vind, kunstbeen of niet. En waarom duimt die Ingrid nog? Het is toch op zijn zachtst gezegd een beetje vreemd dat een 26-jarige gogodanseres nog immer in de orale fase verkeert? Om over dat zelfbewuste Dido-popje nog maar te zwijgen, met haar ik-heb-de-wijsheid-in-pacht-en-de-wereld-in-mijn-broekzak mentaliteit!
Ja, en Tanja natuurlijk. De opgeblazen baarmoeder die door haar hormonale divagedrag - met een gezicht als een oorwurm en privileges van een koningin - het haar medebewoners onmogelijk maakt om ook maar iets van een band op te bouwen.

Bijzonder jammer voor Talpa John dat haar bevalling zich vandaag voltrok op het Nickelodeontijdstip. Maar ja, hormonen laten zich nou eenmaal niet leiden, zeker niet als ze in een Tanja zitten!
Ook al weet ik door gebrek aan ervaring zelf niet hoe het voelt om een bowlingbal door het gat van een sinaasappel te moeten persen, baren lijkt me geen pretje. En ik moet toegeven dat Talpa Tanja zich ontzettend kranig heeft gedragen daar in dat kraambed. Toen het glibberige schepsel eenmaal op haar buik lag en ze haar dochter zag, vroeg ze op paniekerige toon of alles wel goed was omdat ze Joscelyn Savannah (...) zo klein vond. Ja, dacht ik meteen lichtelijk geagiteerd, dan had je de afgelopen negen maanden nog wat meer shaggies moeten roken, muts!. De hoop op enige verbetering van haar leven als nieuwbakken moeder vervloog al voordat de placenta nog af moest komen: Tanja wilde roken en wel nu...

Ik denk dat ik morgenavond toch maar mee ga naar de computer.

1 opmerking:

Ellen zei

Haha! Je hebt echt helemaal gelijk! Je zou columns moeten gaan schrijven in de krant volgens mij :)