zaterdag 8 oktober 2005

Er-op-uitje

Na vijf dagen binnen te hebben gebivakkeerd, heb ik het helemaal gehad hier in ons op zich heel gezellige huis. De muren komen op me af, van het kijken naar die schreeuwende belspelletjesmutsjes op de dagtelevisie sterven per seconde spontaan tien hersencellen af. En met het eeuwig gehang op de bank en in bed ben ik gewoon helemaal klaar. Ik wil eruit en wel meteen!

Na een week opsluiting is naar de supermarkt gaan al een uitje en dus beginnen we onze zaterdagmiddag gezellig bij Jan L. Heerlijk om de beentjes weer eens achter een boodschappenkar te strekken!
Omdat Sjoerd een grotere geheugenkaart wil kopen voor zijn PDA en mijn vader na twee jaar eindelijk weet hoe hij zijn digitale camera moet bedienen en nu ook op stel en sprong over een externe geheugenkaart wenst te beschikken, is een uitje Media Markt een logisch vervolg.

Terwijl Sjoerd zich door de wirwar van paden, rekken en mensen een weg baant naar de SD-kaartjes, word ik als door een magneet naar de DVD's getrokken. Ik vind dat ik wel een cadeautje heb verdiend. Koortsachtig snelwandelen mijn vingers langs de lege doosjes als ik ze ineens in mijn vizier krijg: de DVD's van ER. Yes! Serie 1 verdwijnt subiet in mijn mandje en even twijfel ik of ik niet meteen alle beschikbare delen mee zal nemen. Gelukkig ontwaak ik op tijd uit mijn koopcoma en bedenk me dat dat lichtelijk overdreven is. Zo terminaal ziek was ook nou ook weer niet. Bovendien duurt het niet lang meer voordat de Goedheiligman ons landje weer binnen komt gevaren en vind ik die DVD's nou echt leuke cadeauideetjes. HINT!
Na een goed uur zijn we uitgekeken in het mediawalhalla en snakken we naar een frisse neus.

Mijn hereniging met de buitenwereld wordt besloten met een bezoekje aan de woonboulevard. We kijken al geruime tijd uit naar nieuwe eetkamerstoelen, maar hebben vooralsnog niet gevonden waar we naar op zoek zijn. Tot vanmiddag! Bij Goossens ploffen we neer in twee werkelijk enige stoeltjes. Puik zitcomfort, mooi uiterlijk en niet al te dol geprijsd. Deze houden we in gedachten...

Eenmaal thuis ben ik afgepijgerd. Ik snak weer naar de bank, mijn hoofd bonkt als een idioot en mijn ogen willen alleen nog maar dicht. Maar ik ben er wél uit geweest en dat was heerlijk!

Geen opmerkingen: