vrijdag 28 oktober 2005

Feestje

Achtentwintig maanden zijn we samen vandaag. Op zich niet echt een tijdspanne dat zich eenvoudig laat uitdrukken in zilver, goud of diamant. Toch vonden wij het reden genoeg voor het vieren van een klein partijtje. Gewoon omdat we nog steeds zo blij zijn met elkaar, omdat we graag van elke dag een feestje maken en ons ervan doordrongen zijn dat we wel zelf de slingers op moeten hangen.

Het plan was om een vorkje te prikken in een knus restaurantje aan het water dat al geruime tijd genomineerd stond om door ons met een bezoekje vereerd te worden. Verliefd, hongerig en blij zagen we van buiten al dat er binnen precies de sfeer hing waarin wij ons wilden onderdompelen. Kaarslicht, wijn en warmte. Met een voet over de drempel en het avonddauw nog vers aan onze neuzen bungelend, werden we helaas vriendelijk doch dringend verzocht rechtsomkeert te maken en het pand weer te verlaten. Jammer maar helaas: honden niet toegestaan!

En dus besloten we de avond te bëeindigen waar het achtentwintig maanden geleden allemaal begon en werd beklonken. Alleen dit keer met onze kleine, harige vriend erbij.

Geen opmerkingen: