woensdag 5 oktober 2005

Geen Utrecht

Ik heb een toe-toe-toeter in mijn oor!
Vanmorgen stond ik er mee op en sindsdien is 'ie niet meer uit mijn oren verdwenen.

Het is een beetje te vergelijken met het geluid dat je hoort als je een schelp tegen je oor houdt. Het ruisen van de zee. Ja ja.
Nou, stel je voor dat je de hele dag rondloopt met aan beide oren continu zo'n gezellige schelp. Een soort oorwarmerconstructie van schelpen. Dan is het ruisen van de zee niet meer zo heel leuk, kan ik je vertellen!

Mijn lijfpijnen lijken na gisteren gelukkig over hun hoogtepunt heen. Ik waggel al iets minder als een pinguïn door het huis en de koorts is weer wat gezakt. Of dit komt doordat hij ook daadwerkelijk weg is of door de familieverpakking pijnstillers die ik wegsnoep weet ik niet. Doet er ook niet toe, weg is weg!

Helaas heb ik mijn afspraken in Utrecht voor vandaag moeten annuleren. Ik moet er niet aan denken om in deze deplorabele staat vier uur in de auto te zitten, om over een inspanningstest bij de fysiotherapie nog maar te zwijgen! Verrassend genoeg heb ik deze ziekbeurt longtechnisch gesproken totaal geen last en kan het vast geen kwaad om mijn longarts een paar weken later te zien.

Geen opmerkingen: