dinsdag 15 november 2005

Cabarestafette

Op de valreep besloten we vanavond naar het theater te gaan. Er speelde een leuke voorstelling, we hadden tijd en - ook niet geheel onbelangrijk - ik was fit. Het is namelijk meer dan een keer voorgekomen dat we dure kaartjes voor een populaire voorstelling in huis hadden gehaald en die op het laatste moment aan Jan en allemaal uit konden delen, omdat ik ziek was. Beetje jammer!

Ons uitje van vanavond was dan ook een onverwacht genoegen. Comfortabel gezeten in het rode pluche lachten ons we samen met de inmiddels onbekende bekende theaterhoofden (je ziet ieder jaar opnieuw dezelfde mensen) een breuk om Kristel Zweers, kwamen we niet meer bij om de originele grappen van onze zuiderbuur Wouter Deprez en beleefden we een klein déjà vu bij de twoxgrappen en snockersgrollen van Martijn Oosterhuis. Laatstgenoemde zagen we twee jaar geleden ook al in de Cabarestafette en maakte toen grotendeels dezelfde grappen.

Wouter Deprez stak er wat ons betreft met kop en schouders bovenuit!

2 opmerkingen:

Marta zei

Hallo,

als post-getransplanteerde (2 jaar terug een lever en nier), lees ik ook soms jouw log. Je schrijft èrg goed!
Ik wou je link doorsturen waar je ook nog kleine stukjes van Wouter Deprez kan downloaden. Ik ben ook een West-Vlaming en vind hem ook erg goed, vandaar : http://www.mine.be/nl/dossiers/overview.jsp?dossier=93722
Je vind ze zo, bij rubriekje 'Raad van de redder( - geniet maar, hartelijke groet, Marta

Elly zei

Hoi Irèn,
ik heb op een vrouwenfestival in Amsterdam laatst ook Kristel Zweers een keer gezien: Jééé, wat is die goed. Ik plaste zowat in mijn broek van het lachen. En dat doe ik als "last-van-incontinentie--bij-hoest-en-lach-sessies-hebbende" CF-er natuurlijk nogal snel..... Maar ze was het waard, daar wil ik best nog eens pakje Tena tegen aan gooien.
Dag! Elly