woensdag 4 januari 2006

Petra

Ik heb een nieuwe vriendin. Petra heet ze. Als ik wil neemt ze me een hele hoop huishoudelijk werk uit handen en daar ben ik erg blij mee. Eigenlijk zou iedereen een vriendin als Petra moeten hebben. Ze ziet er ook echt waanzinnig hip uit, om over haar reisbagage nog maar te zwijgen. Geloof me, de Oostblok-look komt weer helemaal terug!

Petra kan maximaal zes flessen en spenen door waterdamp op natuurlijke wijze reinigen, geheel zonder chemische reinigingsmiddelen. Wel jammer dat ik geen flessen en spenen heb die gereinigd moeten worden. En om nou meteen een baby aan te schaffen om Petra aan het werk te zetten gaat me ook wat ver.
Waarom Petra's leven en dat van mij dan samen zijn gekomen? Petra hoort bij de E-flow. Mijn nieuwe, supersonische, stille, kleine en snelle sprayapparaat!

Toen ik op 1 december jl. in Utrecht was voor mijn bezoekje aan de longarts, werd ik ook getackled door de CF-verpleegkundige. Zij vroeg me of ik mee wilde doen aan een studie. Er was een nieuw - revolutionair - sprayapparaat op de markt en nu zocht ze proefkonijnen om het ding te testen. Ik zou het apparaatje - kleiner dan een discman, zo licht als een veertje en stiller dan een muis - een halfjaar mogen gebruiken en een kleine rapportage moeten bijhouden over spraytijd, gebruiksvriendelijkheid en therapietrouw. Als dank kreeg ik er een heuse hartslagmeter met horloge bij. Bovendien ontvang ik, als de proefperiode om is, ook nog eens een nieuwe E-flow die ik mag houden. En schöne Petra dus, het DesinfektionsGerät, om mijn cupje te steriliseren. Wie wil dat nou niet?
Dolenthousiast heb ik ingestemd en mijn handtekening onder het deelnameformulier gezet.

We zijn nu een ruime maand verder en mijn ervaringen zijn louter positief. Waar ik vroeger nog wel eens een spraybeurt over pleegde te slaan, zit ik nu twee maal daags zo trouw als een hond met mijn nieuwe gadget te spelen. Er is immers niets meer wat me ervan weerhoudt te spijbelen. Het sprayen duurt aanzienlijk korter. Ik hoor weer omgevingsgeluiden zoals de deurbel en telefoon. En ik kan ondertussen van a naar b lopen door de handige meegeleverde oplaadbare batterijen (plus oplader).

Sprayen was nog nooit zo leuk! ;-)

4 opmerkingen:

Mars zei

Jeetje, wat een pret!!!
Ik zit hier juist te sprayen als ik dit lees. Met mijn zeer gehoorbare, grote, zware en vooral langdurende sprayvriend. Wie weet voor mij ook ooit zo'n supersonisch apparaatje dus;-)
Jij hebt er een hobby bij joh!

Nou, het enige wat ik nog kan zeggen is;

Veel Plezier!!

Tamara M. zei

Ja ik wil ergraag ook wel 1, dit ding hier nu is zwaar lomp! En zo'n spray dingetje is natuurlijk ideaal als je wilt logeren bij een vriend of vriendin! Dan zie je daar veel minder tegenop!

-x- Tamara

Vitamitje zei

Oh cool! Die wil ik ook!! :D

Bob zei

Veel plezier met je nieuwe vriendin/apparaat. Ziet er goed uit dat ding! Waarom vinden ze die altijd te laat uit?:) Gintje, super dat hij goed werkt en geniet van de voordelen er van! Goed om te lezen dat je je weer goed voelt, hou vol voor de rest van het jaar!

Groeten, Bob.