donderdag 19 januari 2006

't Landleven

Ik kan eigenlijk de hele week al nergens anders meer aan denken dan aan morgen. Morgenmiddag om 16:30 uur hebben we een afspraak met de makelaar om een echt Heel Leuk Huis te bezichtigen. In my hometown, met een aardig stukje land er omheen. Elke avond lig ik in bed te fantaseren over hoe heerlijk het zou zijn om daar te wonen.

Ik krijg visioenen van mezelf als moderne boerin. Met mijn billen gehuld in een kekke spijkerbroek en mijn voeten gestoken in van die hippe gebloemde laarzen, stap ik kwiek over het tuinpad op weg naar het kippenhok. Om eieren te rapen, gelegd door onze eigen kippen. In mijn kielzog kwispelt een hele roedel honden vrolijk achter me aan, allemaal gered uit het asiel. Zodra ik de eieren voorzichtig in het rieten mandje aan mijn arm heb gelegd, zetten we koers naar de kas. Want de blozende tomaatjes zijn rood genoeg om geplukt te worden. Net als de aardbeien trouwens. De rieten mand aan mijn arm wordt al behoorlijk zwaar! Op weg terug naar het huis pluk ik toch nog even wat appels. En daar ga ik dan een heerlijke appeltaart van bakken.

Het visioen van wéér een badkamerrenovatie stop ik natuurlijk meteen weer weg. Net als de horrorbeelden van ontelbare verhuisdozen.

Nog één nachtje slapen en dan is het eindelijk zover...
Ik lust geen pindakaas en ik kan ook helemaal niet schaatsen. Maar ik zou best boerin willen worden!

1 opmerking:

Laura zei

Spannend!!!!!!!!!!!!! Veel succes morgen!!! Ik vind die visioenen erg positief klinken ( die van dat leuke boerinnetje zijn dan ;-) dus hou ze vast wanneer je opeens de "horrorvisioenen"op voelt komen!! Ze overheersen vast!
Dikke kus Laura