zaterdag 18 februari 2006

Saai?

Echt niet! Never a dull moment in Linne.
Je zal er maar vandaan komen...

Tien arrestaties na schietpartij Linne
Linne - 11:45 - In Club La Petit aan de Rijksweg in Linne is vanochtend rond half negen geschoten. Volgens de politie is daarbij een man aan zijn been gewond geraakt. Hij is opgenomen in het ziekenhuis van Roermond. De politie heeft in de seksclub zeker tien aanwezigen aangehouden. Er zouden veel getuigen zijn van het incident. Er wordt momenteel een rechercheteam geformeerd om de zaak te onderzoeken. De technische recherche zoekt in de club naar sporen. Nadere gegevens over wat er is gebeurd ontbreken nog.

Bron: www.limburger.nl

Gewonde bij schietpartij in seksclub
LINNE - Door een schietpartij in een seksclub aan de Rijksweg in het Noord-Limbugse Linne is zaterdagmorgen een 35-jarige man gewond geraakt.
Dat maakte een politiewoordvoerder bekend.
De man werd bij het incident, rond 08.30 uur, in het been geschoten. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis in Roermond gebracht, aldus de politiewoordvoerder.
De politie heeft inmiddels twaalf mannen aangehouden. De recherche onderzoekt de zaak met vijftien man.

Bron: www.telegraaf.nl

In een sexclub aan de Rijksweg in Linne is zaterdagmorgen een 35-jarige man gewond geraakt bij een schietincident.
De man werd in zijn been geraakt en is naar het ziekenhuis in Roermond gebracht. Hij is niet levensgevaarlijk gewond. De politie heeft 12 mensen gearresteerd en daarna geruime tijd technisch onderzoek verricht. Ook worden getuigen verhoord. Over de reden voor de schietpartij heeft de politie nog geen mededelingen gedaan. Vijftien rechercheurs zijn op de zaak gezet.

Bron: www.l1.nl

LINNE - Bij een schietpartij in een seksclub aan de Rijksweg in het Limburgse Linne is zaterdagmorgen een gewonde gevallen. Dat maakte een politiewoordvoerder bekend.
Bij het incident, rond 08.30 uur, is een man in het been geschoten. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis in Roermond gebracht, aldus de woordvoerder, die zegt dat verdere gegevens over de man nog ontbreken.
De politie heeft inmiddels tien mensen aangehouden. Zij worden op het politiebureau gehoord. Ter plaatse zoekt de recherche naar sporen die duidelijk kunnen maken wat er precies is voorgevallen.

Bron: www.nu.nl

1 opmerking:

aapie zei

hey, Linne...da's wel heul dichtbij...Ben écht niet nieuwsgierig! ..close to Remunj..