zondag 19 maart 2006

Bed-in

Het is een bende hier! Een grote teringbende. De ene helft van onze inboedel staat in de ruimte die ik mijn kantoor noem en het andere gedeelte staat opgetast in de garage. De woonkamer is akelig kaal en als je er praat klinkt het er hol. De muren zijn maagdelijk wit en doordat er geen gordijnen meer voor de ramen hangen voelt het er erg bloot. Het enige ruimtevullende element is op het moment de grote stapel eikenhouten planken.

We zijn de hele week al druk aan het klussen. Zo heb ik de voorheen gele tegeltjes in de keuken van een fris wit verflaagje voorzien. En gisteren hebben we samen met papa en mama de hele boel ontmanteld. Eerst hebben we alle spullen uit de kamer gesjouwd en daarna is het laminaat in de kamer, de keuken en de gang verwijderd. En daarna was er zelfs nog tijd voor het klaren van een heleboel van die kleine klusjes. Gaatjes dichtplamuren, een muurtje texen, hier en daar een plintje vervangen, nog een extra plankje ophangen, kabelgootjes monteren. Je kent het wel. Achterstallig onderhoud plegen. Fijn hoor!

Maar nu leven we een beetje als John Lennon en Yoko Ono. In bed. Want veel meer kunnen we eigenlijk niet. Met veel kunst- en vliegwerk weet ik mijn computer en bureaustoel te bereiken, maar na een half uurtje internetten is de lol daar in deze situatie ook wel vanaf. En dus liggen we op bed. Beetje lezen, wat tv kijken, een tukkie doen. Klinkt op zich best gezellig. Maar met een goede nacht slaap nog vers in het lijf en net zo'n mieterse nacht in het vooruitzicht, heb je het na een uur of twee op klaarlichte dag echt helemaal gehad!

Via good old martktplaats hebben we het laminaat nog voor een leuk bedragje weten te verpatsen. En van de winst zijn we vanavond lekker uit eten en naar de film geweest!

Geen opmerkingen: