zondag 5 maart 2006

CF en kinderen

In navolging van www.longtransplantatie.nl - hét portaal voor en over longtransplantaties - is sinds enkele dagen nu ook www.cfenkinderen.nl on line.

Deze website is (in samenwerking met de NCFS) bedacht en gemaakt door Elly van Es, Jan van der Heijden en Kata Ottovay. Het is de bedoeling een digitaal verzamelpunt te worden voor vragen over, antwoorden op en verhalen van en voor CF-patiënten over (on)vruchtbaarheid, het wel of geen kinderen (kunnen) krijgen en ouderschap. Het portaal geeft toegang tot websites of weblogs met ervaringsverhalen van mensen met Cystic Fibrosis en/ of hun partners over kinderloosheid, kinderen willen, kinderen krijgen en kinderen hebben.

Vooralsnog kun je alleen de indrukwekkende verhalen van Elly en Kata lezen, maar het zou me niks verbazen als de site binnen rap tempo net zo snel groeit als zijn grote broer over longtransplantaties.
Gaat dat zien!

1 opmerking:

Elly zei

Nou, Irène, dat is nou nog eens aardig van je...! Voor ons reclame maken terwijl ik in deze weblog toch wel eens lichtelijk de indruk had gekregen dat je zelf niet zit te springen om kinderen :-).
Ik citeer (november 2005, Irèneke's wereld):
"Ja, dat krijg je ervan. Als je je carrière opgeeft om gehoor te geven aan de geluiden uit je baarmoeder. Als je wereld nog slechts bestaat uit..." (november 2005)en dan volgt er een grappige typisch Irène-achtige opsomming van de minder plezante kanten van kinderen hebben.
Verhalen van mensen met Cf die absoluut niet aan kinderen moeten denken, mogen ook op ons portaal, hoor!

Maar even alle gekheid op een stokje: dank voor je link naar ons portaaltje.
Elly