dinsdag 21 maart 2006

Ik mag blijven!

Goed. Over waar je het vloeibaar vet uit de frituurpan moet laten als je het weg wil gooien twijfelde ik even. Uit voorzorg zou ik het bij het chemisch afval hebben gedaan. Dat bleek iets te voorzichtig. Maar dat komt natuurlijk ook doordat ik niet eens weet hoe een frituurpan werkt.
Bij een gaslucht zou ik de zowel de ramen open zetten als ook de hoofdgaskraan uitdraaien.
Dat we veel aan Willem van Oranje te danken hebben weet ik natuurlijk heus wel en dat het iets met Spanjaarden te maken had ook. Die had ik dus jammerlijk verkeerd gegokt.
En die laatste was gewoon een taalkundige instinker. Maar dat zeiden ze zelf ook. Van de Nationale Inburgeringtest.

Met een score van 7,4 hoef ik me in ieder geval niet druk te maken over een op hande zijnde uitzetting. Rita loves me.
En jij? Hoe ingeburgerd ben jij nou?

5 opmerkingen:

Tamara M. zei

Een 7.4:O Ik had een 5.3, net geen voldoende dus... MAar ja het is maar net hoe je dingen bekijkt zoals die buurvrouw met haar nieuwe kindje, en die verjaardag van de buurvrouw 1 verder... Ik ben toevallig heel goed bevriend met ze dus dan doe je andere dingen dan als je dat niet bent.. Ook ben ik nog niet met kinderen bezig, dus dat soort vragen... Erg loos.. Vandaar:P Want ik ben natuurlijk wel door en door nederlander als het gaat om geld;)

-x- Tamara

Barb zei

Zo, die test is populair als blogmateriaal, zeg! Ik had ´m ook al gedaan en had een 6,8. Mijn reactie? Dezelfde als de jouwe: ik mag blijven! :o)
p.s. ik vond met name die vraag over voortuintjes errug raarrrrr.

de Bruijne Kreeft zei

Ik kwam niet zo slim uit de test. Oeps, met een krappe 5,3 maak ik Rita misschien een beetje verdrietig. Ik verstop me gewoon achter de bank als ze me komt zoeken. Of ik doe niet open.

Nou ja, wel een leuke test om te doen. Remco moet nog dus ik ben benieuwd wat hij ervan bakt.

Groetjes Jolanda

Bob zei

Ik kwam tot 5,1 ... Terwijl ik toen ik de antwoorden later zag, ik toch echt veel meer dan de helft goed had... Moet als Antilliaan misschien toch uitkijken met Rita:)

Kata zei

Arian mag gelukkig ook blijven. En ik, immigrant als ik ben, heb hem nog niet gedaan. Gelukkig heb ik inmiddels een Nederlands paspoort.

Kata