woensdag 28 juni 2006

Amore

Het begon 3 jaar geleden allemaal in Meijel. Tijdens een volleybaltoernooi.
Niet lang daarna hebben we de volleyballen definitief uit ons leven geserveerd en bleken we onze handen vol aan elkaar te hebben.

Dit waren in ieder geval zonder twijfel absoluut de 3 allermooiste jaren uit mijn leven!

Mijn prins en ik, door dik en dun.
Mijn prins en ik, en ons eigen koninkrijk.
Mijn prins en ik, voor altijd samen.

5 opmerkingen:

Kata zei

Je prins en jij zijn een fantastisch stel. Ik word vrolijk als ik denk aan jullie liefde en aan jullie leven samen. Ik heb jou op de eerste dag dat ik je zag in mijn hart gesloten, want ik ben dol op vrolijke grappige mensen. En Sjoerd sloot ik in mijn hart tijdens dat eerste WJV-weekend, ja, die emotionele met al die tranen...! Want ik ben dol op lieve mensen.

En dank voor je enthousiaste en lieve woorden in mijn gastenboek. Ja, Arian en ik zitten middenin iets heel moois, iets waar ik al jaren van droom. En niets is mooier dan dromen die (bijna) uitkomen!

Het is niet gek hoor dat iemand die (om een heleboel goede en slechte, rationele en emotionele, voor de hand liggende en minder voor de hand liggende redenen, gedeeltelijk uit vrije keuze en gedeeltelijk door omstandigheden gedwongen - hoewel je je af zou kunnen vragen in een filosofische bui of die twee los van elkaar kunnen bestaan oftewel a la Sartre "in hoeverre bestaat er ziets als vrije wil?") er zelf niet voor kiest om een kind te krijgen toch kriebels krijgt als iedereen in zijn omgeving baart, werpt, zich laat bezwangeren of daar in ieder geval pogingen toe doet.

Liefs! Kata

Anoniem zei

Gefelici met jullie 3 jarige liefdes relatie.
Leuke foto's,vraagje ,
Gaan jullie nog naar de cf beach dance ?
Ik zou t leuk vinden jullie weer eens te zien het is zo lang geleden .
Ik heb het geluk er 10 min vanaf te wonen dus als jullie nog een slaap plekje zoeken dan is dat ook mogenlijk.
je kunt me mailen op manon@bohr.nl
Ik wil niet te opdringerig klinken hoor .
groetjes manon de jong

Lisa zei

Haaaaaaay! 3 jaar...k lees hier nooit maar zag je link bij es staan. Lees k dit stukje. GEFELICITEERD!!!! nou k zie je met cfbd:P Zin in!!!! kus voor jullie allebei, k ga nu snel weer bij Twan op de bank ligge....Gezellig:: Kus

Tamara M. zei

Gefeliciteerd! Lekker hoor, al 3 jaar bij elkaar!! Blijf genieten:)

xxx Tamara

Laura zei

Alsnog gefeliciteerd!!! :) Ziet er erg gezellig uit op de foto's!
dikke kus Laura