vrijdag 9 juni 2006

Bye Billy

Alles leek in kannen en kruiken.
We konden de auto van Sjoerd's ouders lenen, want daar kan écht veel in.
Terwijl Sjoerd bij de tandarts zat, ruimde ik het oude dressoir alvast leeg en daarna zouden we het logge ding in de grote, geleende auto laden en terugbrengen naar mijn ouders. Gelukkig was mijn vader thuis en hoefde ik me daardoor geen breuk te sjouwen. Tot dan toe viel alles mee.

Eenmaal in de IKEA gingen we eerst naar het restaurant, waar het voor de verandering eens niet wemelde van de jankende kinderen. Wat een rust. Met smaak verorberden we ons billige Zweedse maaltjes, waarbij Sjoerd zijn bekende stokpaardje nog maar eens van stal haalde: "Als ik hier heel dicht in de buurt woonde, ging ik echt elke avond bij IKEA eten!".

Met onze buikjes rond gingen we op pad. Sjoerd bestuurde de kar en ik mikte soepel alle dingen die op ons lijstje stonden erin. Toen hoefden we alleen nog maar even naar het Grote Magazijn, om de 3 Billy's te pakken. We zochten tot we inmiddels nog maar een ons wogen. Wat bleek? Volledig uitverkocht! Kunnen we volgende week weer terug... :-S

En ik had me er nog wel zo op verheugd, wenste zelfs stiekem dat het heel hard zou gaan regenen. Omdat ik niks liever doe dan binnen Billy's in elkaar knutselen terwijl buiten de wereld verdrinkt.

Geen opmerkingen: