zondag 20 augustus 2006

Grote Broer

Door het troosteloze weer van de afgelopen weken heb ik de zomer eigenlijk al uit mijn hoofd gezet. Mijn fleurige jurkjes hangen slechts ter decoratie aan hun hangers aan de kastdeur, al stemt de aanblik ervan me eerder weemoedig dan hoopvol en blij. Het enige wat er nog aan ontbreekt is op de achtergrond het stemgeluid van Gerard Cox, die op toepasselijk theatrale wijze 't Is weer voorbij die mooie zomer ten gehore brengt.

Maar met de aftrap van een nieuw seizoen Big Brother heb ik definitief een dikke streep onder de zomer gezet en is de herfst wat mij betreft officieel begonnen! Net zoals kek kaftpapier en de meest flashy schoolagenda het nieuwe schooljaar inluiden, hoort een verse Big Brother bij het nieuwe televisieseizoen.

Vanaf morgen zit ik dus weer iedere avond om 19.00 uur aan de buis gekluisterd om de meest stompzinnige perikelen van de nieuwe bewoners gade te slaan. Wie belandt met wie in bed, welk individu haalt je het bloed onder de nagels vandaan en wanneer gaat er nou eens eindelijk iemand écht rellen? Na de kick off van vanavond heb ik in ieder geval nu al een gloeiende hekel aan die Naomi Campbell wannabe look-a-like en die blond gelokte haarfetisjist met zijn overdosis oestrogeen.

Ja, dat wordt beslist smullen de komende maanden. Big Brother: voor uw dagelijkse portie gratis animatie, irritatie en sensatie!

1 opmerking:

Charlotte zei

Hoi Irène,

Op deze manier willen we je even bedanken voor je lieve kaartjes! Echt heel erg leuk!

Groetjes van Marjolein en Charlotte