woensdag 9 augustus 2006

Last minute

Sjoerd moet nog een goede week werken en dan heeft hij eindelijk twee hele weken vakantie. En eigenlijk zouden we niet meer weg gaan. In-und-rund-um-Hausen leek ons een prima vooruitzicht. Bovendien zijn we in februari al naar Berlijn geweest en zaten we in mei nog in Toscane.

Maar toch begon het inees te kriebelen; het idee van helemaal niks en nergens naar toe. En ja, het feit dat we nu die grote, comfortabele auto hebben maakt het vooruitzicht op een lange autorit toch weer een stuk minder vervelend.

En zie daar: na urenlang struinen op internet en schuiven met data hebben we op de valreep een heel leuk en mooi hotel in Plancoët - Bretagne gevonden. Het klinkt misschien raar (gezien mijn drukke baan als toegewijd werknemer van het UWV ;-)), maar nu het allemaal geregeld is merk ik pas hoe zeer ik er eigenlijk aan toe ben. Gewoon even een weekje weg, samen met Sjoerd en Rover en verder helemaal niemand. Even geen telefoon, e-mail en internet. Rust aan de kop en lekker bijtanken. Vive la France!

1 opmerking:

Anoniem zei

lekker, het ziet er super leuk uit!
Mag Rover ook mee?
heel veel plezier hoor, het is jullie gegunt!
xx Elke