donderdag 31 augustus 2006

Saint Jacut de la Mer

En toen, eindelijk, ging de zon zomaar ineens keihard schijnen en konden we toch nog een dagje op het strand liggen!


Met allemaal lekkere dingetjes in de picknicktas togen we opnieuw naar het gisteren ontdekte Saint Jacut de la Mer. Een plaatsje dat maar liefst 11 stranden telt! Genietend van het zonnetje, het uitzicht en een vers belegd stokbroodje ontdekken we dat het behoorlijk warm is met al onze kleren aan. En hé, er liggen toch best wel wat mensen op het strand. Een blik op elkaar is voldoende om subiet onze spullen bij elkaar te rapen en ons op een drafje naar het strand te begeven. Het is jammer dat we onze badkleding in het hotel hebben laten liggen. Ach, what the f*ck. Ik kom hier naar alle waarschijnlijkheid toch nooit meer terug. Mijn ondergoed gaat voor deze gelegenheid best door voor bikini. Sjoerd stroopt zijn broekspijpen omhoog en vlijt zich met z'n blote bast op zijn t-shirt in het zand.

We liggen wat, we lezen wat, we bestuderen onze strandgangers met toegeknepen ogen. En we worden bekeken als we met Rover gaan zwemmen. Omdat hij het toch wel warm heeft maar met geen 10 paarden vrijwillig de zee in te trekken is pak ik hem 3 meter voor het water op, loop met hem de zee in en zet hem een heel eind verder weer op de grond. Eerst kijkt hij beduusd om zich heen. Waar ben ik nou weer beland? Maar als ik hem even later overgiet met verkoelend water staat hij er zowaar van te genieten.

En zo kwam het dat we 's avonds tintelend, roodverbrand en uiterst voldaan voor de laatste keer het bed van meneer pastoor inrolden... Want we zouden Sjoerd en Irène niet zijn als we niet een dag eerder dan gepland naar huis gingen. Gewoon, omdat we nou eenmaal graag thuis zijn!

1 opmerking:

Anoniem zei

D'autres photos de Saint-Jacut de la Mer.
Bonne suite.