dinsdag 19 september 2006

Geen woorden maar daden!

Belofte maakt schuld. Ook aan jezelf. Of misschien wel juist aan jezelf.
Als mensen mij vragen wat ik zoal doe (een vraag die ik overigens háát, alsof ik mezelf en mijn daginvulling moet verantwoorden omdat ik geen baan heb) zeg ik meestal dat ik voornamelijk heel goed voor mezelf zorg en dat ik daar het grootste gedeelte van de dag wel mee bezig ben.
Maar zoals ik hier al eens eerder liet vallen, is die zelfzorgzaamheid er de laatste tijd een beetje uitgesijpeld. De hoogste tijd voor wat revisatiewerkzaamheden dus!

Een snelle blik op de website van mijn vertrouwde fysiopraktijk leerde dat het aanbod aan activiteiten sinds mijn laatste bezoek (van toch wel bijna zo'n jaar geleden...) aardig was uitgebreid. Naast het gevreesde en gewraakte cardio fitness, met gewichten hengsten en spinning werd er ook al een tijdje les gegeven in body pump en body balance. Onder het mom van 'niet geschoten is altijd mis' en met de wetenschap dat al die oude dingen mij toch niet langer dan 3 weken kunnen bekoren, heb ik me vandaag aangemeld voor een proefles van beide activiteiten.

Donderdagavond gaan we knallen tijdens een stevige sessie body pump en op maandagochtend luiden we de week voortaan fris en fruitig in met body balance.
Het zal mij benieuwen.

Geen opmerkingen: