donderdag 14 september 2006

Kopzorgen

Verontrustend. Dat vind ik het.

Sinds een paar weken verlies ik hoofdhaar bij de vleet. Als ik onder de douche sta en mijn handen door mijn net gewassen en met conditioner behandelde haar haal, trek ik complete strengen uit mijn hoofd. Overal waar ik ben geweest, laat ik een uitgebreid spoor van donkerbruin haar na. Ik kan geen plek verzinnen waar mijn dna op het moment niet ligt.

Voor zover ik heb kunnen checken (achterstevoren in de grote badkamerspiegel met in mijn ene hand een kleiner geval en met de andere mijn haardos als een vlooiende aap aftastend) vertoont het behaarde gedeelte van mijn hoofd gelukkig nog geen kale plekken. Maar ik voel mijn toch al niet zo volle staart met de week dunner worden.

Ik gebruik geen medicijnen die haaruitval als bijwerking hebben en ik ben de laatste tijd ook niet van shampoo geswitched. Misschien ligt het gewoon wel aan de wisseling van de seizoenen. Of zou het toch onbewust aan dat ene liggen?

3 opmerkingen:

Laura zei

Hoi Hoi,
Weer eens een kijkje op jou site nemen ! Wat vervelend van dat haaruitval! Ik zou ook echt niet kunnen bedenken waar het aan kunnen liggen....hmmm hopelijk stopt het weer snel! Groetjes Laura

Mars zei

Gewoon even 'hoi'!:)

Kus,Zus

Anoniem zei

Hoi Irene ,
Ik kreeg vandaag je lieve kaartje en ik denk dat de post hem al een tijdje had omdat er een andere postcode op stond maar ik ben er erg blij mee.
Het valt inderdaad niet mee zonder me pascale en we hebben net haar trouwdag 22 sept herdacht bij peter thuis en nu ben ik volgende week jarig voor t eerst zonder pascale en dat vindt ik echt vreselijk.Dus je kaartje komt precies wanneer het moeilijk is en dat is erg fijn.
Hoe is t met jou?
Gaat het al weer beter met je haaruitval?
groetjes van manon de jong
manon@bohr.nl