dinsdag 7 november 2006

Kerstwens

Het zal nu echt niet lang meer duren voordat het eerste kerstliedje van dit jaar door de boxen van de radio schalt. Zou het opnieuw Wham zijn of toch Mariah Carey? Ik kan niet wachten het te ontdekken...
Ikea en Intratuin mijd ik om die reden dan ook angstvallig vanaf september. Voor je het weet loop je met je blote benen tegen de eerste de beste blauwspar aan of trap je in al je nazomerse vrolijkheid een stapel blinkende kerstballen omver.

Je leest het goed. Scrooge is terug!
Of wij dit jaar aan de kerstboom gaan, blijft tot op het laatste moment een verrassing. Ook voor onszelf.

Als ik dan echt iets positiefs moet verzinnen, vind ik het enige leuke aan de kersttijd de post. De goed gevulde brievenbus. Kaarten versturen is natuurlijk weer een heel ander verhaal, maar ze ontvangen vind ik wel oké.
Terwijl het eigenlijk zo hypocriet is als de pest natuurlijk. Kerst schijnt voor veel mensen de perfecte gelegenheid te zijn om mensen die je - in mijn ogen vrij bewust - het hele jaar niet ziet en/ of amper spreekt toch nog maar weer van je bestaan op de hoogte te brengen. Da's toch raar?

Als ultieme kerstwens wil ik mijn lezers graag het volgende vragen.
Wil je de kerstkaarten die je van plan bent te gaan sturen dit jaar bij Kruidvat kopen? Kruidvat steunt namelijk de Bart Foundation. Voor iedere kerstkaart die je koopt, schenkt Kruidvat een gedeelte van de verkoopprijs aan de Bart Foundation. Dus, hoe meer kaarten er verkocht worden, hoe meer geld Kruidvat aan de Bart Foundation kan geven!
De kaarten kosten overigens niks extra's en daarbij zijn ze sowieso goedkoper dan bijvoorbeeld HallMark-kaarten.

Ik zou het doen, als ik jou was... Oh wacht, ik héb het al gedaan!

Geen opmerkingen: