woensdag 15 november 2006

The price I pay

for such a day
valt niet altijd mee!


Vandaag is pas de eerste dag, dat ik me weer écht fit voel na het bruiloftsgeweld van afgelopen vrijdag. Maar hé, hij was het dubbel en dwars waard! :-)

2 opmerkingen:

Sarah zei

Heej Irene, had jij nou al es eerder gereageerd? Geloof het wel of ben ik nou in de war :p iig , leuk! En thnx voor je beterschapwens. Maar waarom ik niet naar Marie toe kan is omdat ik nog niet verzekerd ben hier. Vorig jaar ging ik dan toch, maar daar hebben we nu zo een enorme schuld aan over gehouden omdat de nl verzekering dat gewoon niet betaald, mede omdat het veel duurder is hier in zweden en ze dat onnodig vinden, dat ik eigenlijk wel moet wachten op die ene brief waarin staat dat ik ben opgenomen in het Zweedse systeem en mezelf dus kan inschrijven bij de verzekering. Nou das een heel verhaal in je gastenboekje maar t moet zo wel duidelijk zijn =D

Enn kweet niet van wie die bruiloft was, maar haha gefeliciteerd en leuk dat zij en jij een leuke dag hadden! Ben door je weblog heen gegaan, hartstikke leuk :) en tis ook jou schuld dat mn zusje in en ik via msn echt veels te lang naar de goude kooi live hebben gekeken via internet!!!
;) liefs

Anoniem zei

Ha die Irene, leuk die foto's op je site! Maar minder leuk om te lezen dat het (na een welliswaar geslaagd bruiloftsfeest(!) zo lang duurt voordat jij weer een beetje op krachten bent......aijaijai.

Super bedankt nog dat we jouw camara mochten 'graaien'om hier en daar een paar leuke kiekjes te maken. 'k ben ook erg benieuwd naar de foto's, maar die zien we hopelijk gauw een keer!

Voor nu...rustig aan en tot ziens weer op een feestje (een half jaar na een bruiloft wordt zo'n feestje toch altijd nog eens dunnetjes overgedaan??:)

Groetjes!
Melanie (diej anger)