zondag 31 december 2006

De laatste van 2006

Piiieeewww. Piiieeewww. Piiieeewww.
We worden gewekt door het armetierige gefluit van goedkoop net-niet-ontploft vuurwerk. De buurtbengels kunnen blijkbaar echt niet nog een paar uur wachten en knallen hun zakgeld nu alvast de lucht in. Ik zie de lol van vuurwerk nooit zo in, nooit gedaan ook. Van dat geld ga ik liever een middagje shoppen!

Het geeft wel een mooi decor om het afgelopen jaar nog eens te overdenken. Met het warme dekbed over onze oren getrokken en Rover er bovenop tussen ons in (Sjoerd: "Het begint hier steeds meer zo'n Jambershuishouden te worden!") bespreken we de plussen en minnen van 2006. En tellen we onze zegeningen. Want ondanks enkele verdrietige gebeurtenissen (het overlijden van te veel kleine en grote mensen, de dip tussen mama en mij) grossieren we in geluksmomenten (ons geregistreerde partnerschap, ons gepimpte huis+tuin, de aanwezigheid van zoveel lieve, gezellige mensen in ons leven, Sjoerd's promotie, de staat van mijn gezondheid, 3 leuke vakanties en natuurlijk gewoon de liefde voor elkaar).

We komen tot de bevredigende conclusie dat het al met al een heel mooi jaar was. Als 2007 weer zo wordt, zou ik er nu al voor willen tekenen!

Vanaf deze plaats wens ik iedereen
een FANTASTISCH 2007
vol liefde, gezondheid en geluk!
Of zoals ze het in Limburg zeggen:
EINE GOOJE ROETSJ!

4 opmerkingen:

Fred zei

Hoi Irène,

Leuk hoor, kan ik als eerste dit jaar je ook een heeeel gelukkig 2007 wensen. Ik hoop dat het jullie goed gaat!

Groeten en tot horen

XX Fred.

Anoniem zei

Hoi Irene en sjoerd,
We wensen jullie ook een mooi nieuw jaar
met hopelijk net zoveel leuke weblog mailtjes als dit jaar.
bedankt nog voor t lieve meeleven met de gebeurtenissen rond pascale dit jaar.
groetjes manon

Vitamitje zei

Gelukkig nieuwjaar!! Een leuke avond gehad?

xx Judith

Anoniem zei

Irene! Wat ben k blij dat jij zegt... Een goeie Roetsj! Ik zei dat bij Twan en k werd zowat uitgelacvhen. hahaha. Maar jij nog een gelukkig en gezon nieuwjaar en natuurlijk ook vr Sjoerd en Rover. Knuffels Lisa