zaterdag 2 december 2006

't Kurhaus it is!

Het kerstfeest van Sjoerd's werk is elk jaar opnieuw een ware happening. Kosten noch moeite worden gespaard om voor alle werknemers én hun partners een onvergetelijk feest neer te zetten. Al in november vangt de voorpret aan. Vanaf dan zit er bijna ieder weekend wel een hint of aanwijzing bij de post en ook via het intranet worden de hersenen geprikkeld. Hoe eerder je ermee begint, hoe langer je ervan geniet is het devies.Elke week kregen we een nieuwe foto als tipje van de feestsluier gepresenteerd. Aan ons de schone taak om te raden waar ze genomen zijn. Wij kwamen - met een beetje hulp! - al snel uit op het Kurhaus in Scheveningen.
En vandaag lag de bevestiging in de brievenbus. Wij overnachten over 2 weken in het Steigenberger Kurhaus Hotel. Hoe gaaf is dat?!

2 opmerkingen:

Vitamitje zei

Wat leuk zeg! Alvast heel veel plezier.
Kom je nog even langswippen :P
xxx Judith

Anoniem zei

Nou oke, aller eerst. Ik ben misschien niet de sterkste! maar ik kan egt wel een beautycase dragen. Is dat dan een beetje t zelfde als een kofferdrager????? Dan bij deze bied ik mij aan om jullie koffers te dragen. Een kamer voor 1 persoon met jacuzzi is echt goed genoeg. Ben tevreden met de kleine dingen. Dikke kus van Lisa